Szolgáltatások

 

Pályázatírás, projektmenedzsment

Pályázati források, kiírások nyomon követése, pályázati adatbázis gondozása, pályázati felhívásokhoz kapcsolódó projektgenerálás, tanácsadás. Teljes körű projektmenedzsment, a pályázat megírásától az utolsó számla benyújtásáig.

Energetikai tanácsadás, energetikai auditok készítése

Célunk, hogy az ügynökséggel kapcsolatban álló gazdasági szereplők számára megteremtsük annak a lehetőségét, hogy a szervezet energia- és környezettudatosságát növelje. Ehhez a célhoz szakmai támogatásként energetikai tanácsadással, energetikai audit készítésével kívánunk hozzájárulni.

SEAP/SECAP készítése

Miért jó ez az önkormányzatoknak? A SEAP/SECAP részletesen felméri a települési energiahatékonysági lehetőségeket és a megújuló energia potenciált. Ezzel alapot szolgáltat a jövőbeni energetikai beruházásoknak, és megkönnyíti az önkormányzati döntéseket. Emellett hozzájárul a szén-dioxid kibocsátás csökkentési célok eléréséhez.

ESCO finanszírozás

A finanszírozás lényege, hogy egy külső cég olyan műszaki és pénzügyi szolgáltatást nyújt a végfelhasználó részére, mellyel az energiafelhasználás területén végrehajtott fejlesztések megvalósítása visszatérítendő formában, az energia-megtakarítás függvényében valósul meg.

ISO 21500-as minősítéssel rendelkezünk

Szervezetünket pontos, precíz munkavégzés határidőre történő elvégzése jellemzi, melyet az ISO 21500 nemzetközi szabvány 2016. január 1. napjától történő bevezetése garantál.

generic-corporate-3-2-full