VAMOSMART – OKOS UTCABÚTOROK, INNOVATÍV MEGOLDÁSOKKAL

VAMOSMART – OKOS UTCABÚTOROK, INNOVATÍV MEGOLDÁSOKKAL

Tisztelt Partnerünk!
Alkalmazkodva a pályázati igényekhez, ügynökségünk innovatív utcabútorok gyártását és forgalmazását kezdte meg.  Bizonyára Ön is értesült már róla, hogy a TOP Plusz “Élhető települések” című pályázati kiírásnak köszönhetően most Ön is 100%-os uniós támogatással fejlesztheti települését, okos utcabútorok telepítésével. 

Használja ki a lehetőséget és fejlessze települését olyan innovatív megoldásokat tartalamzó utcabútorokkal, melyek nem csak a pihennivágyók kényelmét szolgálják ki, hanem számos egyéb funkcióval ( WiFi Spot, automata világítás, kerékpáros tároló, kijelző töltőpont, napelem, stb…)  segítik a helyiek életét.  jelenleg két termékünk elérhető a piacon: 


1. VamoSmart Urban One: A VamoSmart UrbanOne a kültéri padok, utcabútorok legújabb generációját képviseli. Tökéletes méretével és formájával bármelyik kültéri helyszínbe beleilleszkedik.
Innovatív és időtálló kialakítása mellett többféle funkcióval is rendelkezik, melyeknek köszönhetően nem csak egy ülőeszközt kapunk, hanem számos kényelmi, úgynevezett smart funkciót is. 

2. VamoSmart Urban Pro: A VamoSmart UrbanPro kialakítása egyszerre ötvözi a hagyományos megjelenést a modern kültéri bútorok felszereltségével. A modern formatervezésének köszönhetően rendelkezik számos, a mindennapok kényelméhez elengedhetetlen funkcióval, melyek összessége teszi egyedivé.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot és mindenben segítünk!

Küldje tovább!