Aktuális

június 2023

április 2022

LAKOSSÁGI FÓRUM HAJDÚSZOBOSZLÓN

Hajdúszoboszló Város Önkormányzata sikeresen pályázott a “A zöld klímáért Hajdúszoboszló városában” című pályázatával, melynek keretében különböző időpontokban különböző programok keretében klímatudatossághoz kapcsolódó szemléletformálást biztosít az érdeklődők részére.

MIKROVÁLLALKOZÁSOK FIGYELEM! MEGJELENT A MAGYAR FALU VÁLLALKOZÁS-ÚJRAINDÍTÁSI PROGRAM

A Magyar falu vállalkozás újraindítási program célja a beruházások ösztönzése. A kormány kiemelt célja a magyar vidék fejlődésének elősegítése, ennek érdekében a legkisebb hazai településeken működő kisvállalkozások 2022. február 17-től újabb 30 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a program keretén belül!

november 2021

RACE TO ZERO

A 26. klímacsúcs (COP 26) csak nemrég fejeződött be Glasgowban, melynek fő célja, hogy a Földön az átlaghőmérséklet emelkedését 1,5 °C alatt tartsa az emberiség, az ipari forradalom előtti szinthez képest.

RACE TO ZERO KAMPÁNY

2021. szeptember 23-án a LENERG Energiaügynökség az ICLEI Europe-pal együttműködve szervezett egy online workshopot  a települési önkormányzatok részére, hogy elősegítse a városok csatlakozását a Race to Zero kampányhoz. Az alábbi linken találhatóak az elhangzott előadások anyagai  magyar nyelven. Megnézem az előadásokat

RENDEZVÉNYSOROZAT:A ZÖLD ÁTMENET FELÉ A SPORT SZEKTORBAN

2021 májusában 4 eseményből álló rendezvénysorozatot indítunk a SmartSport4GoodLife c. projekt keretében, melyre szeretnénk Önt is meghívni. A rendezvények célja, hogy bemutassa a fenntarthatóságban rejlő lehetőségeket a sport szektorban. Minden webináriumnak speciális témája van, melynek keretében esettanulmányokat is megismerhetünk, ill. lehetőséget adnak B2B találkozók szervezésére is az előadókkal, esetlegesen a résztvevőkkel. Ezen a találkozók időpontja, menete és témája egyéni egyeztetés...